Designa din egen mugg.

Välj vilken mugg du vill har. Skapa din alldeles egna design. Ladda upp bild om du vill, ändra text och bara go bananas!! Tänk på att dubbelkolla din design. Eventuella stavfel kan bli riktigt retsamma, och när du har tryckt på ”Lägg i varukorg” så är det kört!

Det är ett mycket enkelt verktyg att använda. Glöm inte att testa våra filter till foton. Rätt så schyssta om vi får säga det själva!

Kör hårt!!!

Hos oss har vi inga startkostnader och inga extra kostnader för 4-färgstryck. Och det vi är mest stolta över är att vi trycker varje mugg för sig. Varje logga på varje kaffemugg får alltså samma kärlek. Det enda vi egentligen skulle kunna se som ett problem är om vi skulle få en för stor order, men vi hade löst det.

Designa din egen mugg.
Ett enkelt och hos oss billigt sätt att visa omvärlden hur kreativ du är. Du känner en viss stolthet när du lyfter upp sin mugg och tar den första klunken kaffe, te eller varmchoklad när du ser sitt eget design på den.

Prison mug.
En klassisk mugg. Från början togs dessa fram för att vara hållbara. Fängelser och äventyrare var den primära kundkretsen. På den tiden var muggen i tenn. Nu är den i stål med högglansig emaljerad yta och en kromad kant. Mugly Prison Mug blir bara snyggare och snyggare ju mer du använder den och ju mer kantstött den blir! Patina baby!

Durham.
En vit mugg som från början kallades för Coal Miners mug. Den är framtagen för att vara skön att hålla i, värma dina händer och hålla din dryck varm länge. Vi köper bara in Durham-muggar av AAA-kvalitet för att se till så tryck och finish blir så bra som möjligt.

Håller den för maskindisk och mikrovågsugn?
Ja med Durhamn är det inga som helst problem. När vi är färdiga med trycket så kommer din mugg hålla hur länge som helst. Eller till din katt putter ner den från bordet så att den går sönder. Men då är det ju bara att beställa ny från oss för att vi alltid har så bra erbjudanden. Prison-muggen är nästan oförstörbar, men den skall inte användas i en mikrovågsugn! Lova oss det!

Företagsreklam?
Vi kan självklart hjälpa till med det. Under fliken profilreklam i menyn så kan du se de olika paketen och skulle du inte hitta vad du vill ha där så hör av dig genom att skicka ett mail eller varför inte skicka ett meddelande i vår chatt?